Voor een sublieme catering

U geeft een feestje, thuis of op u bedrijf. Maar u wilt zelf niet urenlang in de keuken staan? Dan is Walter Kookt! u graag van dienst. Voor elk feest – groot of klein – kunnen wij de catering voor u verzorgen.

Kok aan huis
Geeft u een intiem feest bij u thuis? Dan komen wij graag bij u thuis koken. In overleg met u stellen we dan een menu samen. Wij doen de boodschappen, koken voor u en uw gasten, zorgen voor de bediening en laten uw keuken schoon achter. Het enige wat u hoeft te doen is genieten!

Koken op locatie
Is uw locatie niet groot genoeg? Dan kunnen we ook op locatie een fantastisch diner voor u koken. Wij brengen dan alles mee. Tafellinnen, servies, bestek en glazen. Ook hier geldt dat wij de hele avond tot in de puntjes voor u verzorgen!

Catering
Ook voor grote partijen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen de totale catering voor u verzorgen. Van borrelhapjes, tot warme & koude buffetten en complete diners. Daarnaast kunnen wij ook de drank voor u verzorgen, uw partij sfeervol aankleden en uw entertainmentprogramma invullen. Niets is ons teveel!

Live cooking

Walter Kookt! live cooking. Wij bieden u diverse concepten aan waarmee u uw kleine of grote feest in de breedste zin van het woord kunt verrijken. Deze 'live cooking' concepten zijn een gegarandeerd succes! Wat dacht u van onze Wall of Food of een van de vele andere live cooking mogelijkheden:

  • Culinaire Cocktail Bar
  • Salade Bar
  • Grillcorner
  • Wokbar Live!
  • Lunch Time
  • Street Food!
  • Finger Food
  • Wall of Food

Deze vorm van cateren kent vele invulmogelijkheden en bied voor ieder wat wils. Klik op de button voor meer informatie over de live cooking mogelijkheden.

Lees verder

De producten en gerechten van Walter Kookt! kunnen allergenen bevatten zoals ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda's, schaaldieren, selderie, sesam, soja, sulfiet, vis en weekdieren. Heeft u een allergie? Meld het ons!

In het kort

bullet PRIVÉ KOK
Wij koken graag bij u aan huis of op locatie.
bullet Catering
Ook verzorgen wij de catering van kleine en grote partijen.
bullet Buffetten en meer
Van borrelhapjes, warme & koude buffetten tot complete diners.
bullet Ontzorgen
Wij verzorgen uw feest van top tot teen!