• Walter Kookt! leert u koken als een topkok!
  Walter Kookt!
  leert u koken als een topkok!
 • Walter Kookt! heeft een moderne, goed uitgeruste kookstudio
  Walter Kookt!
  Heeft een eigen kookstudio
 • Walter Kookt! samen koken met vrienden, familie, collega's
  Walter Kookt!
  samen koken met vrienden, familie, collega's

Schuif aan bij Walter Kookt!

Heeft u net als wij een passie voor koken? Kom dan eens samen met vrienden langs in onze kookstudio aan de Koningslinde. In onze moderne en goed uitgeruste kookstudio leren wij u graag de fijne kneepjes van het vak. Tijdens onze workshops leert u koken als een topkok. De recepten krijgt u mee, zodat u de gerechten ook thuis na kunt maken!

Walter Kookt! geeft bijvoorbeeld 4 gangen kookworkshop Italiaans. In Italië draait het eten om gezelschap. Hele families komen samen om te smullen aan een grote tafel. Beleef deze traditie door met elkaar te koken, te eten en vooral te genieten. We volgen de Italiaanse eetcultuur en bereiden samen antipasti, primi, secondi, contorni en dolci. Je ruikt en proeft het ware Italië. Je kunt aan de slag met tappenade, bruchetta, buffelmozzarella, pasta, vis, vlees, verse seizoensgroenten en Pannacotta met vers fruit. Ervaar voor een dag het echte Italiaanse gevoel.

Maar ook een 4 gangen Tapas workshop. Deze tapas workshop is een leuke ongedwongen kookworkshop in een informele sfeer, waarbij diverse kleine koude en warme Spaanse gerechtjes met vis, vlees en groenten worden bereid. U doet zoveel mogelijk zelf, maar wordt vakkundig begeleid door onze chef-kok. Vervolgens worden de tapas opgediend en kunt u genieten van uw zelf gemaakte tapas met een overheerlijk dessert na.

Natuurlijk is het ook mogelijk om uw eigen kookworkshop samen te stellen. Vraag het Walter.

Prijzen
Er is al een kookworkshop mogelijk vanaf € 52,50 (excl. drank)
Wij vragen een garantie omzet van € 700.00)

Kook workshops voor bedrijven en de WKR Regeling

Deze is vanaf 2015 verplicht. Je mag dan het bedrag fiscaal aftrekken als het zakelijke karakter overheerst en het feestelijk karakter niet meer dan bijkomstig is. Naar ons idee is dit het geval bij kookworkshops die wij organiseren. Je kunt hierbij denken aan teambuilding activiteiten en cursussen met een feedback achteraf. Een bedrijfsfeest zonder zakelijk karakter valt onder het maximale WKR bedrag van 1.2% van het totale fiscale loon.

Voorbeelden van Teambuilding kookworkshops welke wij organiseren zijn:
- Blackbox koken dit is het ultieme instrument om creativiteit te meten.
- Kookwedstrijd samenwerken en samen resultaat behalen

Meer informatie

Wenst u nadere informatie? Of heeft u zelf een groep waarmee u een kookworkshop wilt volgen? Neem dan contact op met Walter en Berna Boekelder via 06 - 36 04 86 88 of vraag nadere informatie aan via dit formulier op deze pagina.

In het kort

bullet Kookstudio
Wij hebben een moderne en goed uitgeruste kookstudio.
bullet Topkok
Bezoek onze kookstudio en leer koken als een topkok.
bullet workshops
Wij organiseren kookworkshops voor vriendengroepen, families en collega's.

Informatie

Een kijkje in de keuken