Live cooking

Walter Kookt! live cooking. Wij bieden u diverse concepten aan waarmee u uw kleine of grote feest in de breedste zin van het woord kunt verrijken. Deze 'live cooking' concepten zijn een gegarandeerd succes! Wat dacht u van onze Wall of Food. Deze vorm van cateren kent vele invulmogelijkheden en bied voor ieder wat wils. Laat u verrassen en vraag de vrijblijvende offerte aan!

Culinaire Cocktail Bar
De culinaire cocktail bar van Walter Kookt! wij creëren "live" bij u op locatie de lekkerste culinaire gerechten voor u en uw gasten, opgemaakt in moderne glazen. Net als bij de vloeibare cocktails gaat het bij onze cocktail gerechtjes om de verschillende componenten welke samen één geheel vormen. Dit concept is uniek en zal door uw gasten als zeer verrassend worden ervaren

Salade Bar
Eén van de laatste trends in cateringland: de saladebar! Onze chef bereidt verse salades bij u op locatie. Deze vorm van live cooking is met name populair omdat een salade simpelweg gezond en super lekker is. De beleving van het live maken van de salades geeft uw feest ook nog eens een extra culinaire dimensie!

Grill corner
Grillen met Walter Kookt! is een genot voor uw gasten! Kijk hoe onze chef alleen het beste en meest malse vlees of vis voor u bereidt. Wat dacht u van de heerlijke geur van vers gegrild vlees op uw locatie! Met bijpassende salades, brood en sauzen maken wij dit culinaire feest helemaal compleet voor u!

Wokbar Live!
Dit is uw kans om origineel voor de dag te komen. Onze wokbar is hot! Letterlijk en figuurlijk. Hiermee worden de heerlijkste wokgerechten bereid bij u op locatie! Wat dacht u van biefstuk reepjes met peultjes, knoflook en oestersaus, gamba's in chili saus met bosui of van varkenshaas met Hoisinsaus. Haal het oosten in huis en geniet van dit verrassende concept.

Lunch Time
Ook tijdens de lunch komt Walter Kookt! bij u op de zaak, om voor u uw broodjes te smeren. De heerlijkste broodjes worden voor u live gesmeerd en belegt. De lunch wordt aangevuld met diverse salades, vers fruit, biologische vruchtensappen, verse melk en karnemelk. Als afsluiting serveren wij een klein glaasje met een dessert.

Street Food!
Heerlijke gezonde maar zeker herkenbare gerechten live voor u bereid. Dit live cooking concept is tijdens uiteenlopende evenementen toepasbaar doordat de gerechten op handzame en gemakkelijke wijze gepresenteerd worden. Dat zijn de kenmerken van Walter Kookt! zijn Street Food!

Finger Food
Graag maken wij uw ontvangst of borrel extra bijzonder met één van onze borrel concepten. Wat dacht u van koud of warm Fingerfood zoals: Sushi, Sashimi, kleine koude en warme hapjes of tapas live voor u bereid vraag Walter naar de diverse mogelijkheden.

Wall of Food
Hoe origineel wilt u het hebben? Een echte automatiek bij u op locatie! De mogelijkheden om hier een invulling aan te geven zijn eindeloos. Van amusewand tot tapasmuur, van heerlijk gangbaar naar lekker decadent, van broodjes kroket tot krokante gamba staartjes. Met dit concept maakt u uw hongerige gasten gegarandeerd blij! Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor de invulling van uw Wall of Food.

De producten en gerechten van Walter Kookt! kunnen allergenen bevatten zoals ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda's, schaaldieren, selderie, sesam, soja, sulfiet, vis en weekdieren. Heeft u een allergie? Meld het ons!

In het kort

bullet PRIVÉ KOK
Wij koken graag bij u aan huis of op locatie.
bullet Catering
Ook verzorgen wij de catering van kleine en grote partijen.
bullet Buffetten en meer
Van borrelhapjes, warme & koude buffetten tot complete diners.
bullet Ontzorgen
Wij verzorgen uw feest van top tot teen!