Over
Walter
Kookt!

Walter Kookt! is het catering bedrijf van Berna en Walter Boekelder. In 2010 starten zij samen Walter Kookt! Het catering bedrijf werd in 2013 uitgebreid met een bedrijfspand met een grote professionele keuken aan de Koningslinde 24A in Lichtenvoorde.

HIER IS BIJNA ALLES MOGELIJK!

Walter Kookt! is een modern en eigentijds bedrijf gericht op het verzorgen van catering eten en drinken. Hierin is bijna alles mogelijk. Van receptiehapjes, tot koud & warme buffetten maar ook voor een culinair diner op locatie zit je goed bij Walter Kookt! Nieuw zijn de live cooking concepten voor kleine en grote groepen. Bij Walter Kookt werken wij met een vast team van gedreven ervaren allround koks, gastvrouwen & gastheren.

Koken is voor Walter zijn lust en zijn leven, met ruim 30 jaar keuken ervaring als kok van een klein luxe restaurant tot chef-kok voor een grote evenementen locatie. Berna zorgt voor en achter de schermen voor culinaire ondersteuning regelt de administratie en vult Walter aan waar mogelijk. Koken, organiseren en u een onvergetelijke tijd bezorgen is gewoon het liefste wat wij doen bij Walter Kookt!

"Mijn kookstijl valt het best te typeren als inventief en eigentijds, maar toch klassiek. Ik hou van 'back to basic ', de pure keuken. Ik probeer daarbij zoveel mogelijk te werken met streekproducten en laat mij graag inspireren door de seizoenen. Ik word gelukkig van het proeven en ontdekken van nieuwe smaakcombinaties".