CATERING VAN JOUW FEEST IN GOEDE HANDEN

Voor elk feest is Walter Kookt! jouw meest veelzijdige cateraar. Alles wordt door ons tot in de puntjes verzorgt. Wij doen dit voor kleine maar ook voor grote gezelschappen. Van aankomst tot vertrek. Het enige wat jij moet doen, is genieten!

particulier events

De catering voor jouw feest? Onze mogelijkheden zijn eindeloos!

Bruiloft

Het wordt de mooiste dag van jullie leven, dus alles moet natuurlijk perfect zijn. De ringen, een taart en de trouwlocatie. En het feest… Ja, jullie feest moet de knaller worden waar iedereen het nog lang over heeft! Neem contact op met  Walter Kookt! en vraag naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft!

Lijkt een “festivalwedding jullie fantastisch”? Walter Kookt! is jullie ideale ceremoniemeester; met onze Festival Wedding ontzorgen wij het bruidspaar van A tot Z! Festival Food met heerlijke gerechten naar keuze, bijzondere dranken, aankleding, meubilair en (live-)muziek…

Aan alles is gedacht! Jullie bruiloft is altijd maatwerk, dus neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Voor ieder budget is een Festival Wedding mogelijk! Jullie hoeven alleen nog maar “JA” te zeggen; Walter Kookt! regelt de rest!

Tuinfeest

Walter Kookt! verzorgt ook jouw tuinfeest in elke gewenste stijl. Bij het zwembad, lekker in de zon op het terras of toch liever op het gazon? Wanneer het te koud wordt, lekker binnen in de tent of onder de overkapping?

Op ieder terrein komen wij uit de voeten. Walter Kookt! heeft kleine maar ook hele grote tuinfeesten mogen verzorgen. Walter Kookt! kan zorgen voor gekoelde dranken, live cooking  barbecues, diners en walking diners bij je thuis.

Wij hebben vele materialen in eigenhuis om dit compleet voor jouw te verzorgen. Vergeet ons niet uit te nodigen voor jouw unieke tuinfeest met of zonder een zomerse barbecue.

Laat je verrassen en neem contact op met Walter Kookt! en maak je wensen kenbaar!

Feestavond

Hebben jullie iets te vieren? Een verjaardag, jubileum, of zo maar een feestje?

Het is altijd tijd voor een goed georganiseerd feest! Walter Kookt! denkt graag met je mee. Lekkere drankjes, borrelhapjes, goede muziek dragen bij aan een geslaagd feest.

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden die wij je kunnen bieden? Neem dan contact op met Walter Kookt!

Familiedag

Wij laten je graag kennis maken met onze ideeën hoe wij jullie familiedag kunnen inkleden.

Of nog mooier, maak jouw ideeën aan ons kenbaar dan maken we er samen een mooi geslaagd feest van! Zodat jullie later, op een goed geslaagde familiedag terug kunnen kijken!

Jubileum

Ook voor een jubileum kan Walter Kookt! het totaal plaatje verzorgen.

Wat kunnen wij je bieden? Bij een catering bedrijf denk je waarschijnlijk aan eten en drinken. Maar Walter Kookt  kan ook zorgen voor het totaal plaatje. Een gepaste locatie, met aankleding wil je graag een speciaal optreden? Wij regelen het allemaal voor je. Neem contact op met Walter Kookt! en maak je wensen kenbaar!

Condoleance

Een condoleance gaat vaak gepaard met veel emoties. Een laatste keer afscheid mogen nemen van een geliefde. Op deze dag wil je eigenlijk zelf niets meer regelen, omdat je met je gedachten op dat moment ergens anders zit. Dit snappen wij en daarom willen wij je graag helpen om van deze dag toch iets moois te maken, zodat je dit later als positief zult herinneren.

Bij een condoleance hoort vaak wat te eten en drinken. Dit hoeft niet altijd koffie, thee en cake te zijn. Deze maken steeds meer ruimte voor bier, wijn, en borrelhapjes, wat wil jij?  Je kan het zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Had de overledene zelf wensen voor de condoleance Walter Kookt! denkt graag mee om dit mogelijk te maken. Geef je wensen en behoeften aan ons door en wij zorgen ervoor dat alles wordt geregeld.

Benieuwd naar onze vele mogelijkheden?

Walter Kookt! maakt voor iedere gelegenheid een passende culinaire invulling. Zowel zakelijk als privé. Voor grote maar ook voor kleine groepen. Van smaakvolle borrelhapjes, een verrassend koud & warm buffet, een luxe barbecue of een walking diner. Maar ook voor een tongstrelend diner of een wijn & spijs proeverij moet je Walter Kookt! zijn. Wij komen graag bij je thuis, op kantoor of welke locatie dan ook.

Walter Kookt is jouw cateraar in de ruime regio van Lichtenvoorde, Doetinchem , Enschede, Arnhem en Bocholt (D)

WALTER KOOKT! BIJ JOUW THUIS OF OP JE BEDRIJF