Catering van uw event in goede handen

Als organisator van een event komt er veel op je af. De vergunning, het programma, de veiligheid van jouw gasten. Hoe fijn is het dan om je geen zorgen te hoeven maken over de catering. Walter Kookt! verzorgt graag de catering van jouw event, zodat jij je op dag volledig op jouw gasten kunt richten.

Zakelijke events

De catering voor jouw Event? Onze mogelijkheden zijn eindeloos!

Personeelsfeest/
Bedrijfsfeest

Walter Kookt! verzorgt ook jouw personeelsfeest of bedrijfsfeest in elke gewenste stijl? Voor de deur of buiten op de parkeerplaats, lekker in de zon op het gras? Of wanneer het koud wordt lekker binnen in de fabriekshal of loods? Op ieder terrein komen wij uit de voeten! Vergeet ons niet uit te nodigen voor jouw unieke Street food borrel, een zomerborrel, barbecue of een overheerlijk stamppottenbuffet tijdens de kerstborrel/eindejaarborrel!

Walter Kookt! verzorgt ook diners en walking diners op elke gewenste locatie. Wij hebben vele  materialen in huis om dit compleet voor jouw te verzorgen. Walter Kookt heeft personeelsfeesten verzorgt voor 20 personen maar ook voor meer dan 3000 personen. Laat je verrassen en neem contact op met Walter Kookt! en maak je wensen kenbaar!

Vergadering/Training

Bij een vergadering denk je al gauw aan een kopje koffie of thee, een glas water of jus d’orange en heerlijke belegde broodjes of een maaltijdbuffet van Walter Kookt.

Maar wij hebben hier een veel creatiever idee over! Heb je zelf een fijne locatie of ben je op zoek naar een externe vergaderruimte? Walter Kookt kan je erbij helpen om een personeelstraining, brainstormsessie of strategiebepalingen met succes te laten slagen door u geheel te ontzorgen.

Neem contact op met Walter Kookt! wij brainstormen graag met je over jouw en onze ideeën.

Receptie/
vrijdag middag borrel

Een kop soep,  lekkere borrelhapjes, een heerlijk buffet, en frisse drankjes. Dit maakt een receptie of borrel net wat leuker. Is er een reden om iemand in het zonnetje te zetten of hebben jullie gewoon even zin in een gezellige borrel met collega’s? Heb je daar eigenlijk geen tijd voor? Walter Kookt! kan je helpen om een leuke en gezellige receptie of borrel te organiseren die je niet snel meer zal vergeten. Daarbij is geen groep ons te groot en deinzen wij nergens voor terug.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van het organiseren van een receptie of borrel? Neem dan contact op met Walter Kookt! of loop even binnen bij Walter Kookt!

Bedrijfsopening

Een bedrijfsopening is natuurlijk een goede reden voor een feestje, daar moet juist net even wat extra aandacht aan worden besteed. Wij snappen dat je net hectische weken achter de rug hebt en je hoofd er niet naar staat omdat je bezig was met de bouw of verbouwing. Walter kookt! kan je geheel ontzorgen en helpt je graag bij het organiseren van jouw bedrijfsopening.

Wij regelen het allemaal voor je, het enige wat je zelf moet doen is genieten!

Openhuis

Walter Kookt! kan ook jouw helpen bij het organiseren van een openhuis om jouw bedrijf in het zonnetje te zetten.

Walter kookt! kan je voor, tijdens en na het openhuis geheel ontzorgen. Wij leggen jouw klanten, partners en leveranciers met heerlijke hapjes en drankjes in de watten. Zodat jij alle tijd hebt voor jouw relaties!

Neem contact op met Walter Kookt! en maak je wensen kenbaar

Jubileum

Ook voor een jubileum kan Walter Kookt! het totaal plaatje verzorgen.   Wat kunnen wij je bieden? Bij een catering bedrijf denk je waarschijnlijk aan eten en drinken. Maar Walter Kookt  kan ook zorgen voor het totaal plaatje. Een gepaste locatie, met aankleding wil je graag een speciaal optreden? Wij regelen het allemaal voor je.

Neem contact op met Walter Kookt! en maak je wensen kenbaar!

Benieuwd naar onze vele mogelijkheden?

Walter Kookt! maakt voor iedere gelegenheid een passende culinaire invulling. Zowel zakelijk als privé. Voor grote maar ook voor kleine groepen. Van smaakvolle borrelhapjes, een verrassend koud & warm buffet, een luxe barbecue of een walking diner. Maar ook voor een tongstrelend diner of een wijn & spijs proeverij moet je Walter Kookt! zijn. Wij komen graag bij je thuis, op kantoor of welke locatie dan ook.

Walter Kookt is jouw cateraar in de ruime regio van Lichtenvoorde, Doetinchem , Enschede, Arnhem en Bocholt (D)

WALTER KOOKT! BIJ JOUW THUIS OF OP JE BEDRIJF